25 грудня 2016 р.

"Святкові вечорниці" в Інгульці

Дорогі друзі!

Днями ми, Міжнародний блігодійний фонд "Ожина", спільно з громадською спілкою "Спільна мета", провели ярмарок, присвячений святкуванню Нового Року та Різдва Христового.

Місцем проведення стала площа, де розташована головна ялинка Інгульця. «Святкові вечорниці» - це простір вільного спілкування, де кожен може проявити власний талант. Для мешканців району ми підготувади різноманітні локації. Приміром, «Хутори народних майстрів», де у талановитих майстринь можна було придбати чудові подарунки для коханих та близьких. Тут були і вітальні листівки, і шоколадниці, і найгарніші подарункові коробочки, в які можна покласти презенти для друзів. Можна було побачити також інтер’єрні іграшки ручної роботи, ялинкові прикраси з фетру, прикраси для волосся та цікаву сувенірну продукцію.

На площі можна було знайти «Панську Корчму», де усаники ярмарку із задоволенням зігрвалися теплими чаєм, кавою та глінтвейном, а поруч у «Хуторі панянки» купували гарненькі смаколики. Неподалік розташовувався також ФрендБар, де можна було зручно розташуватися та випити чогось тепленького.

Протягом обох вечорів на площі панувала неймовірно тепла, святкова та приємна атмосфера. Прикольні сувеніри, черга за чаєм, смішний Дід Мороз, діти, що пишуть побажання, веселі конкурси та крута музика точно підняли настрій кожному учаснику та неодмінно подарували купу позитивних емоцій!

Висловлюємо слова подяки кожному, хто долучився до проведення вечорниць, адже результат був точно вартий нелегкої роботи. А тим, хто з якихось причин не прийшов провести час із нами, пропонуємо слідкувати за анонсами - це точно не останній ярмарок, отож попереду ще багато цікавого!

Фото та відео можна знайти на сторінці заходу у Facebook, а також у альбомі ВКонтакті.


Немає коментарів:

Дописати коментар