7 березня 2016 р.

Запрошуємо волонтерів


1. Опис проблеми, на вирішення якої спрямовано діяльність

В Інгулецькому районі м. Кривого Рогу проживає близько 30 тис. мешканців. Це один з найбільш віддалених та ізольованих районів міста. Відстань до центру міста - близько 50 км. Разом з тим це один з найбільш проблемних районів. Віддаленість впливає на якість послуг, які надають державні заклади та приватні підприємства, майже відсутні структури правопорядку, вражаюче низька якість медичного обслуговування.

Але останні події в країні і загострення внутрішньої кризи в країні, події майдану дозволили
згуртуватись громадським активістам та волонтерам. Основною метою на сьогодні ми вбачаємо об'єднання та підтримку громадського руху. Це вже не стихійне явище, створюються громадськіорганізації та спілки, проводяться тренінги та навчання активістів та лідерів. Ми бачимо необхідність контролювати обрану нами владу та впливати на ті рішення, які вона приймає. Саме тому важливо налагоджувати діалог громадських активістів з обраними депутатами Інгулецької районної в місті ради та Криворізької міської ради.

Одним з самих впливових інструментів впливу ми бачимо діалоги депутатів та громадських
активістів а також депутатів, обраних від різних партій і фракцій. Ми обрали для організації діало гіводну з самих нагальних проблем — питання транспорту.

2. Мета та завдання проекту.

Сприяти вирішенню проблеми порушення графіку перевезень основних транспортних маршрутів Інгулецького району м. Кривого Рогу No302, No361, No479 шляхом проведення мониторінгу, громадської єкспетризи та налагодження співпраці громадських організацій та активістів з депутатами Інгулецької районної в місті ради та Криворізької міської ради.

Керівник проекту БО «МБФ «Ожина»                                          Матвійчук Є.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар